KLAR FOR Å STYRKE DITT PARFORHOLD?

Ønsker du å finne tilbake til de gode samtalene, gnisten og lidenskapen?

Få 3 spørsmål som kan endre parforholdet ditt!

Registrer deg her og få en introduksjon og tidenes tilbud på vårt online program Teambuilding for par.

*Du gir oss herved tilgang til å sende deg informasjon om Teambuilding for par og våre relaterte produkter.

Gresset er grønnest der du vanner det!

- Gammelt jungelord

Lær å se hverandre!

Hvordan opplever du at din partner ser deg i hverdagen? Hvor god er du på å lytte når din partner deler noe med deg? Lær hvordan dere kan prioritere hverandre og spille hverandre gode.

Finn tilbake til lidenskapen

En viktig del av et samliv er å kunne snakke med sin partner om sine behov og ønsker. Men det er jo lettere sagt enn gjort kanskje? Vi hjelper dere å snakke om sex, intimitet og lidenskap.

Motivasjon & support

Hva betyr det å være hverandres partner eller person? Hvordan kan vi ha ryggen til hverandre? Hvordan trenger vi at den andre har ryggen vår? Gjennom Teambuilding for par lærer dere å bli et sterkt team.

Oss ⎮ Det viktigste vi har

Hva er det beste med være to? Dere to? Kanskje dere ikke har tenkt på det på en stund? Kanskje dere har glemt det? Eller kanskje dere savner å kjenne mer på det, i en innholdsrik hverdag? Sammen?

Eksperter forteller oss at noe av det viktigste vi kan gjøre for å ta vare på kjærligheten i et parforhold, er å dyrke den gjensidige nysgjerrigheten. Men hvor enkelt er det da? Hvor enkelt er det å være nysgjerrig på den vi tror og føler vi vet alt om? Den vi deler postkasse, hjem og liv med?

Hvilke spørsmål stiller vi for å sette i gang nye samtaler? Og hvordan skape rom for disse samtalene i hverdagen vår? Dette er noe av det dere får hjelp til gjennom vår online Teambuilding for par.

Gjør som 100.000 andre...

Siden vi lanserte FuelBox – Den gode samtalen på boks for PAR i 2013, har vi hatt så lyst å dra hjem til alle de tusenvis av parene som har en FuelBox og inspirere de til å sette av tid til å snakke sammen, til å ta vare på hverandre og skape slike små magiske øyeblikk av nærvær og gode samtaler som vi vet at spørsmålene i boksen kan gi. Og nå kan vi det! Vår online Teambuilding for par er et program bestående av 10 moduler som hjelper dere til å bli bedre, sammen.

Sett parforholdet på agendaen

Det er lett å tro at vi, etter noen år sammen, vet alt om hverandre, men vi mennesker endrer oss, heldigvis, vi opplever ting, vi lærer nye ting, vi utvikler oss på ulike arenaer – det er alltid noe nytt å oppdage, om vi klarer å skru på nysgjerrigheten. Vi hjelper dere å sette, og holde, deres parforhold på agendaen.

Tilgang når som helst

Ta kurset når deres kalender og hektiske hverdag tillater det. Vårt teambuildingkurs for par er tilgjengelig når som helst på døgnet. Registrer deg nedenfor dersom du er interessert i å vite mer.

Er du klar til å investere i ditt parforhold?

Registrer deg her og få innsikt i 3 viktige spørsmål som kan endre alt. (Og du får en skikkelig gavepakke!)

*Du gir oss herved tilgang til å sende deg informasjon om Teambuilding for par og våre relaterte produkter.

All T