KLAR FOR Å STYRKE DERES PARFORHOLD?

Ønsker dere å kommunisere bedre, skape flere gode samtaler, finne tilbake til gnisten og lidenskapen? Teambuilding for par er et digitalt parkurs som gjennom 10 moduler hjelper dere å forstå hverandre bedre og skape et grunnlag for god kommunikasjon som varer.

 

Se introduksjonsmodulen nå →

Lær å se hverandre!

Hvordan opplever du at din partner ser deg i hverdagen? Hvor god er du på å lytte når din partner deler noe med deg? Lær hvordan dere kan prioritere hverandre og spille hverandre gode.

Finn tilbake til lidenskapen

En viktig del av et samliv er å kunne snakke med sin partner om sine behov og ønsker. Men det er jo lettere sagt enn gjort kanskje? Vi hjelper dere å snakke om sex, intimitet og lidenskap.

Gode samtaler livet ut

Gjennom Teambuilding for par får dere livstidsabonnement på FuelBox App, og tilgang til tusenvis av spørsmål i tillegg til det skreddersydde innholdet i appen for selve teambuildingen. 

Det handler om dere

Se frem til 10 morsomme, meningsfulle og viktige datenights som handler om dere to! Teambuilding for par handler om å gi dere rom for nærvær og gode samtaler som styrker dere som par.

Modul 1 Historien bak og historien vår
Modul 2 Sett parforholdet på agenda
Modul 3 Hør på meg
Modul 4 Snakker vi samme språk?
Modul 5 Følelser og sånt
Modul 6 La oss snakke om sex
Modul 7 Flokk, fritid og forpliktelse
Modul 8 La oss gjøre dette og mer
Modul 9 Jeg har ryggen din
Modul 10 Oss Vol.2

Gjør som 100.000 andre...

Siden vi lanserte FuelBox – Den gode samtalen på boks for PAR i 2013, har vi hatt så lyst å dra hjem til alle de tusenvis av parene som har en FuelBox og inspirere de til å sette av tid til å snakke sammen og ta vare på hverandre. Til å skape slike små magiske øyeblikk av nærvær og gode samtaler som vi vet at spørsmålene i FuelBox kan gi.

Og nå kan vi det! 

Sett parforholdet på agendaen

Det er lett å tro at vi, etter noen år sammen, vet alt om hverandre, men vi mennesker endrer oss, heldigvis. Vi opplever ting, vi lærer nye ting, vi utvikler oss på ulike arenaer – det er alltid noe nytt å oppdage, om vi klarer å skru på nysgjerrigheten. 

Tilgang når som helst

Ta parkurset når deres kalender og hverdag tillater det. Vårt parkurs Teambuilding for par, er tilgjengelig når som helst på døgnet.

 

Er dere klar til å investere i deres parforhold?

Se introduksjonsmodulen og få samtidig 3 spørsmål som kan endre ditt parforhold i dag!

⌽ Du samtykker herved til at vi kan sende informasjon til din mail.