KLAR FOR Å STYRKE DERES PARFORHOLD?

Kjenner du at forholdet har tatt feil retning? Har dere utfordringer og ikke finner tid til å prioritere dere to som par?

Vårt digitale parkurs, Teambuilding for par, gir dere en pause fra alt annet, og mer tid til dere. Kurset er i form av videosnutter der dere får påfyll og blir utfordret til å snakke sammen. Dette kurset er for dere som vil bli bedre og ikke ønsker å gi opp de følelsene dere hadde da dere falt for hverandre.

Det beste av alt: dere kan ta dette digitale parkuset når som helst hjemme i deres egen stue!

 

Se introduksjonsmodulen nå →

Lær å se hverandre!

Hvordan opplever du at din partner ser deg i hverdagen? Hvor god er du på å lytte når din partner deler noe med deg? Lær hvordan dere kan prioritere hverandre og spille hverandre gode.

Finn tilbake til lidenskapen

En viktig del av et samliv er å kunne snakke med sin partner om sine behov og ønsker. Men det er jo lettere sagt enn gjort kanskje? Vi hjelper dere å snakke om sex, intimitet og lidenskap.

Gode samtaler livet ut

Gjennom Teambuilding for par får dere et livstidsabonnement på FuelBox-appen! Her dere finner de skreddersydde spørsmålspakkene til kurset, i tillegg til tusenvis av andre spørsmål for å dyrke den gode samtalen resten av livet!

Det handler om dere

- så dere slipper å reise til et kurssted sammen med mange andre par. Gjennom 10 videomoduler hjelper vi dere å finne tilbake til hverandre og bli det teamet der dere beundrer, respekterer og har lyst på hverandre. For noen kan det handle om å snu en negativ trend, for andre så er det skape rom for bedre samarbeid eller  mer nærhet og lidenskap.

Modul 1 Historien bak og historien vår
Modul 2 Sett parforholdet på agenda
Modul 3 Hør på meg
Modul 4 Snakker vi samme språk?
Modul 5 Følelser og sånt
Modul 6 La oss snakke om sex
Modul 7 Flokk, fritid og forpliktelse
Modul 8 La oss gjøre dette og mer
Modul 9 Jeg har ryggen din
Modul 10 Oss Vol.2

Gjør som 100.000 andre...

Siden vi lanserte FuelBox – Den gode samtalen på boks for PAR i 2013, har vi hatt så lyst å dra hjem til alle de tusenvis av parene som har en FuelBox og inspirere de til å sette av tid til å snakke sammen og ta vare på hverandre. Til å skape slike små magiske øyeblikk av nærvær og gode samtaler som vi vet at spørsmålene i FuelBox kan gi.

Med Teambuilding for par gjør vi det! 

Sett parforholdet på agendaen

Det er lett å tro at vi, etter noen år sammen, vet alt om hverandre, men vi mennesker endrer oss, heldigvis. Vi opplever ting, vi lærer nye ting, vi utvikler oss på ulike arenaer – det er alltid noe nytt å oppdage, om vi klarer å skru på nysgjerrigheten. 

Tilgang når som helst

Ta parkurset når deres kalender og hverdag tillater det. Vårt parkurs Teambuilding for par, er tilgjengelig når som helst på døgnet.

 

Er dere klar til å investere i deres parforhold?

Se introduksjonsmodulen og få samtidig 3 spørsmål som kan endre ditt parforhold i dag!

⌽ Du samtykker herved til at vi kan sende informasjon til din mail.