Gratis samtaleapp til diabetes-pasienter og pårørende

Har du diabetes, eller er du pårørende til noen som har det? Da vet du sikkert hvor vanskelig det kan være å snakke om sykdommen, både for deg og de rundt deg. Det vil Sanofi gjøre noe med og i samarbeid med oss i FuelBox tilbyr vi nå alle pasienter med diabetes og deres nære relasjoner gratis tilgang til appen fra FuelBox.  

Vil du ha gratis tilgang? Du finner link og kode for tilgang rett under bildet!

 

Kom i gang

Klikk på knappen Opprett bruker rett under her, skriv (lim inn) inn koden SanofiDiabetes23 i feltet for bedriftskode, og følg oppskriften i appen.

Du kan nå laste ned FuelBox-appen fra App Store eller Google Play! Koden oppgitt over er kun for deg som leser denne siden, og skal ikke deles med andre.

Hva er FuelBox-appen?

FuelBox-appen er en samtaleapp med tusenvis av spørsmål som skal kickstarted de gode, de vanskelige og de morsomme samtalene.

Spørsmålene i Sanofi Fuelbox Diabetes appen er utarbeidet i samarbeid med diabetessykepleierne Wenche Wang ved Drammen sykehus, Anne Karin Måløy og Siv-Janne Kummernes ved Oslo universitetssykehus.

Appen inneholder relevante, morsomme og viktige spørsmål som utgangspunkt for samtaler om diabetes og hvordan det påvirker livene våre. Spørsmål som handler om hverdagsliv, gleder og følelser. Alt dette har du som har diabetes eller er pårørende tilgang til gratis.

Opprett bruker nå

Denne siden er laget av FuelBox i samarbeid med Sanofi Norge for å gi tilgang til FuelBox-appen for personer med diabetes, deres nære relasjoner og andre som møter personer med diabetes som f.eks. lærere, fritidsledere, behandlere.

FuelBox er ansvarlig for siden og lenker til sosiale medier nederst på siden vil ta deg videre til FuelBox.