Climate Advisor portalen i FuelBox-appen

Jobber du med bærekraft og ikke vet helt hvordan du skal starte?

Da kan Climate Advisor hjelpe deg. 

Vi ønsker å sette bærekraft på agendaen, og har inngått et strategisk samarbeid med FuelBox AS for å bidra til mer og bedre dialog på temaet i næringslivet og det offentlige. Tillitsfulle relasjoner er avgjørende for å skape engasjement, samhandling og gode resultater i enhver organisasjon! I FuelBox-appen får organisasjoner tilgang til tusenvis av spørsmål for å utvikle disse grunnleggende relasjonene og for å skape en mer effektiv samhandling på arbeidsplassen.  I samarbeid med FuelBox har vi i Climateadvisor i tillegg skreddersydd 180 spørsmål innen bærekraft i appen.  Spørsmål for å engasjere ansatte til å dele med og lære av hverandre innen ulike kategorier, alt fra forretningsmodell innovasjon, sirkulær økonomi, kultur for bærekraft og grønnvasking.  

Start samtalen i dag, for å bidra til morgendagens endring!

 

Registrer deg her for tilbud på Climate Advisor portalen i FuelBox-appen

Ved å sende inn skjemaet, aksepterer du at Climate Advisor eller FuelBox vil kontakte deg for tilgang til FuelBox-appen. Ved å huke av for "Ja takk, gi meg påfyll!" aksepterer du at FuelBox vil sende deg inspirasjon, tilbud og påfyll rett i innboksen.

Når du har sendt oss din kontaktinformasjon, sender vi deg et tilbud på årsabonnement i FuelBox-appen med tilgang til Climate Advisor sin portal. Ved aksept av tilbudet, får du tilsendt en egen kode for deg og din organisasjon, som du skal benytte til å opprette brukere i appen.

Når du har opprettet brukeren din, kan du i tillegg til å benytte appen på din PC,  laste ned FuelBox-appen fra App Store eller Google Play Store!

Hva er FuelBox-appen?

FuelBox-appen er en samtaleapp med interaktive funksjoner som gir deg tilgang på tusenvis av spørsmål som skal skape viktige refleksjoner, endringer av perspektiv og nødvendig utvikling og læring.

Spørsmålene i Climate Advisor portalen er laget i samarbeid med Hanne Thorbjønsen Dybdahl og Kristin Hidle Vinje i Climate Advisor.

FuelBox-appen inneholder relevante, og viktige spørsmål som for å ta bevisste og aktive valg for å skape en mer bærekraftig hverdag, og ta bedriften i påkrevd å nødvendig retning med bærekraftige handlinger.

Hva koster det?

FuelBox appen starter på 890,- per bruker per år. For bestilling av 10 eller flere brukere kommer det volum rabatt på 40% per bruker. For 100 eller flere brukere, 50% rabatt.

Be oss om et tilbud for din bedrift.